Schietsport Vereniging TARGET

Van harte welkom bij de schietsport vereniging Target.
SSV Target is een compacte en gezellige schietvereniging waar binnen een sfeer van sportiviteit, gezelligheid en enthousiasme het sportschieten beoefend wordt.

De SSV Target is opgericht in 2002 en is statutair gevestigd te Uden. Wij maken wekelijks gebruik van de indoor schietbanen te Veghel, en van de banen op Legerbasis Oirschot.

Onze vereniging maakt gebruik van een 25m pistoolbaan, en een 100m baan voor geweer. Afstanden tot 300m schieten we op banen van Legerbasis Oirschot, en Kleiduiven in Boekel. In de vereniging wordt ook Dynamic Service Rifle (DSR) en IPSC geschoten.

De 25 meter baan beschikt over 10 schietstands. Hier schieten we met pistool en revolver in de wapengroepen klein of groot kaliber pistool en historische zwartkruit wapens.
De 100 meter geweerbaan heeft 6 schietstands, waar we met geweer en karabijn schieten in de wapengroepen klein of groot kaliber geweer en historische vuurwapens.
Binnen onze disciplines schieten onze schutters met alle gangbare kalibers, zoals bijvoorbeeld pistool of revolver in .22lr 9mm .38special .357magnum tot .44magnum. Geweerkalibers varieren van .22lr .223rem 7.62x39 .308win .30-06 of 8x57mauser enz.

Als geïnteresseerde kan u als introducé kennismaken met de vereniging en de schietsport.
U mag tot 3x komen kennismaken voordat u de keuze maakt om u als lid aan te melden.
Een geldige legitimatie is verplicht, en u mag geen strafrechtelijk verleden hebben.

* Wij organiseren geen arrangementen, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten etc.


 

Geopend:

oneven weken:
Vrijdag 21.00-23.00
even weken:
Zaterdag 18.00-20.00
Zie ook: Agenda


Meer informatie, en/of bezoek als introducé ?
(Alleen na afspraak)
Stuur een E-mail

Google+ Volg ons op Google+
Klik om naar de KNSA website te gaan
SSV Target is aangesloten bij
de KNSA