Lid worden

Als u zich als lid bij SSV Target wilt aanmelden, dan kan dit op onze verenigingsavonden te Veghel. Voordat u  zicht aanmeldt maakt u eerst een afspraak om als introducé te komen kennismaken.
Tijdens deze introductie is een geldige legitimatie verplicht. Na deze introductieavond kunt u via onderstaand formulier een inschrijfformulier en VOG aanvragen.

  • Bij de volgende clubavond neemt u het volgende mee om de inschrijving af te ronden

– Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier & uw eigen verklaring
– De orginele verklaring omtrent het gedrag (VOG) (Indien u reeds in het bezit bent van een WM4 of KNSA licentie hiervan een kopie in plaats van de VOG)
– Geldige legitimatie, en een kopie daarvan
– Een recente en duidelijk gelijkende pasfoto
– Bij uw inschrijving moet de contributie etc. contant- of per bank zijn voldaan

Bij de aanname van nieuwe leden kan een ballotagecommissie mee beslissen over uw uiteindelijke toelating tot de vereniging.
Het verenigingsjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december. Wanneer u tussentijds aanmeldt betaalt u de contributie voor de resterende maanden van het lopende jaar.

U kan via ons digitaal uw VOG, de Verklaring omtrent het gedrag aanvragen.
U ontvangt daarop een E-mail van “Dienst Justis-Ministerie van Veiligheid & Justitie”.
U volgt de meegestuurde link en logt in met uw DigID. U controleert uw gegevens en u rondt daarna de VOG aanvraag af. Betaling gaat rechtstreeks via iDeal.

 

Aanvraag inschrijfformulier & VOG

Door contact met ons op te nemen gaat u akkoord met dat wij gegevens verzamelen en verwerken conform ons privacy statement.